دیه من چه مبلغی میشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۳ #64316908

سلام وقت بخیر
تاریخ نامه۱۳۹۸/۰۹/۰۳
تاریخ تصادف۱۳۹۸/۰۱/۱۷
۱-کبودی درحال جذب خارج پستان سمت چپ
۲-سه کبودی قدام ثلث ثلث قدام ‌میانی و تحتانی ساق چپ
۳-دو کبودی در مراحل آخر جذب پشت دست چپ و خارج ثلث فوقانی ران ‌چپ
۴- سیاه شدگی و تورم شدید داخل پاشنه پای راست و ارش تورم به میزان نیم درصد(۰/۵٪) دیه کامل انسان تعیین میگردد
۵-شکستی ثلث میانی استخوان درشت نی ساق راست که تحت عمل جراحی تعبیه ابزار اتوپدی تثبیت شده و بدون عیب التیام یافته
۶-ترک خوردگی ثلث فوقانی استخوان نارک نی ساق راست بدون عیب التیام یافته
۷-ارش آسیب بافت نرم ساق راست ناشی از عمل جراحی ارتوپدی به میزان دو درصد(۰/۲٪) دیه کامل انسان تعیین میگردد
۸-آسیب بافت نرم مفصل گیجگاهی- فک تحتانی دو طرف همرمان با سایر صدمات بوده و ارش آن جمعا به میزان (۰/۱٪) دیه کامل انسان تعیین میگردد

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام :
کبودی درحال جذب خارج پستان سمت چپ ۱.۵ هزارم معادل ۴۹۵/۰۰۰ ت
۲-سه کبودی قدام ثلث ثلث قدام ‌میانی و تحتانی ساق چپ :جمعا ۴.۵ هزارم معادل ۱/۴۸۵/۰۰۰ ت
۳-دو کبودی در مراحل آخر جذب پشت دست چپ و خارج ثلث فوقانی ران ‌چپ جمعا ۴.۵ هزارم معادل ۱/۴۸۵/۰۰۰ ت
۴- سیاه شدگی و تورم شدید داخل پاشنه پای راست و ارش تورم به میزان نیم درصد(۰/۵٪) دیه کامل انسان تعیین میگردد :سیاه شدگی ۳ هزارم معادل ۹۹۰/۰۰۰ ت و نیم درصد نیز معادل ۱/۶۵۰/۰۰۰ ت
۵-شکستی ثلث میانی استخوان درشت نی ساق راست که تحت عمل جراحی تعبیه ابزار اتوپدی تثبیت شده و بدون عیب التیام یافته: ۸ درصد معادل ۲۶/۴۰۰/۰۰۰ ت
۶-ترک خوردگی ثلث فوقانی استخوان نارک نی ساق راست بدون عیب التیام یافته : چهار پنجم از چهارپنجم از یک پنجم از یک دوم دیه کامل معادل ۲۱/۱۲۰/۰۰۰ ت
۷-ارش آسیب بافت نرم ساق راست ناشی از عمل جراحی ارتوپدی به میزان دو درصد(۰/۲٪) دیه کامل انسان تعیین میگردد معادل ۶/۶۰۰/۰۰۰
۸-آسیب بافت نرم مفصل گیجگاهی- فک تحتانی دو طرف همرمان با سایر صدمات بوده و ارش آن جمعا به میزان (۰/۱٪) دیه کامل انسان تعیین میگردد معادل ۳/۳۰۰/۰۰۰ ت

پزشکی قانونی متخصص این امر است