از همسایه ها میشنوم که گاهی یک نفر وارد خانه همسرم میشود، آیا من میتوانم بابت این موضوع شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۶ #64067967

سلام
خسته نباشید.
بنده با همسر موقت خودم سر اینکه ایشون با فردی رابطه دارد و پیامکهای ایشون موجود است، بنده با ایشون حرفمان شده است و ایشون از بنده به دلیل شکستن شیشهای خانه ایشون شکایت کرده و بنده حدود ۱۰روزه از همسرم خبر ندارم و از همسایه ها میشنوم که گاهی یک نفر وارد خانه همسرم میشود. ایا من میتوانم برای محرز شدن این ادعا بروم سمت خانه ایشون؟ از نظر قانونی میتونم یا خیر؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنظر می رسد بهترین راه حل بذل مدت باقیمانده صیغه نامه باشد

سلام
پیشنهاد میکنم باقیمانده مدت صیغه را بذل کرده و خودت را راحت کنی بالای هفتاد درصد قتلهای صورت گرفته موردی مشابه شما داشته اند
ضمنا با داشتن صیغه نامه رسمی یعنی از دفاتر رسمی ازدواج میتوانی شکایت کنی