ادعای ضرب و شتم میکنند، چطور ثابت کنم که کار من نبوده؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۶ #63979232

با سلام .پدر بنده از من شکایت کرده و گفته که من مادر خواهر خود را زدم.خواهر و پدر بنده شهادت دادن که من اینکار را کردم در صورتی که خواهرم مشت چنگ به صورت خود کشیده و این کار را گردن من انداخته خواستم بدونم امکانش هست حرف های پدرم ثابت بشه چجوری میتونم ثابت کنم که من این کار را نکردم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اثبات بر عهده مدعی میباشد و شما دفاعیات خود را ارائه نمایید

ماده ۱۷۷- قانون مجازات اسلامی
شاهد شرعی در زمان ادای شهادت باید شرایط زیر را دارا باشد:

الف- بلوغ
ب- عقل
پ- ایمان
ت- عدالت
ث- طهارت مولد
ج- ذینفع نبودن در موضوع
چ- نداشتن خصومت با طرفین یا یکی از آن‌ها
ح- عدم اشتغال به تکدی
خ- ولگرد نبودن

تبصره ۱- شرایط موضوع این ماده باید توسط قاضی احراز شود.

تبصره ۲- در مورد شرط خصومت، هرگاه شهادت شاهد به نفع طرف مورد خصومت باشد، پذیرفته می‌شود.

به صرف ارایه نامه پزشکی قانونی کافی نیست و باید ادله دیگری در جهت اثبات ادعا مطرح کنید
می توانید نسبت جرح شهود اقدام نمایید.

اثبات انجام هر عملی بر عهده مدعی است . اگر پدر یا خواهر شما ادعای ضرب و جرح توسط شما را دارند ، ایشان باید موضوع ارتکاب توسط شما را اثبات نمایند و نیازی به اثبات بی گناهی از سوی شما نیست .

با سلام
چون این اتفاق در داخل منزل افتاده و متاسفانه در داخل خانه دسترسی به شهود غیر ممکن است لذا طبق شهادت سایر اعضا بر مجرمیت شما کار سخت میشود. هر چند توضیحات شاهد و شاکی و احتمالا دوگانگی در گفتارشان و نیز علم قاضی در صدور رای دخیل است.لذا شما نیز میتوانید از دادگاه اتیان سوگند به قرآن کریم را بخواهید و در صورت موافقت قاضی به قرآن سوگند یاد کنید