چرا بازپرس حکم جلب ایشان را دوباره صادر نمیکند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۱ #63894249

با سلام و احترام
من خانمی ۳۵ ساله هستم مجرد و متاسفانه به دلیل فوت پدر و مادرم تنها زندگی میکنم حدود یکسال قبل با شخصی اشنا شدم و ایشان با ادعای اینکه به تازگی از همسر خود جدا شده به من اظهار علاقه کرد و پیشنهاد ازدواج داد و قرار شد مدتی که ایشان مقدمات کار را فراهم مبکند ما بیشتر ارتباط داشته باشیم و شناخت کافی پیدا کنیم و بخاطر اینکه به گفته ایشان طی این مدت مشکل شرعی نداشته باشیم شخصی را از روستای محل تولدش اورد و ایشان را عاقد معرفی کرد و در حضور خواهرم و یکی از دوستانم و برادر خودش ما به مدت یکسال به عقد موقت هم درامدیم و به گفته عاقد چون من پدرم و پدربزرگم‌ فوت شدند دوشیزه بودن من مشکلی ندارد و در صورت رضایت من این عقد صحیح است و یک برگه که به امضای ما دو نفر و خود ان اقا و شهود رسید را به عنوان عقدنامه به ما داد که از همان روز نزد این اقا بود و به من نداد و در دیدار بعدیمان با وجود اعتراص بنده و مخالفت من توانست زناشویی داشته باشد و در جواب من گفت که ما شرعا حلال هستیم و به زودی به عقد دائم هم در خواهیم امد در ابن مدت به بهانه های مختلف از من پول گرفت حدود ۱۲ میلیون تومان دو ماه قبل فهمیدم این اقا نه تنها جدا نشده بلکه دو فرزند نیز دارد از ایشان شکایت کردم حکم جلبش صادر شد ولی من به دلیل فوت خاله نتوانستم به موقع حکم را بگیرم و برگشت خورد به دادسرا حالا قاضی دیگر صدور مجدد حکم جلب را قبول نمیکند و به من گفته اند حکمی که صادر میشود ایشان تبرئه خواهند شد از طرفی بخاطر پیامکی که به ایشان برای ابلاغیه رفته مطلع شده که من شکایت کردم و به محل کار خواهرم که رفته و انجا تهدید کرده که اگر رضایت ندهم ابروی ایشان را میبرد و به منزل برادرم که خودش بخاطر فوت مادرم در شرایط بد روحی به سر میبرد رفته و حالا برادرم پیغام داده که اصلا حق دیدنش را ندارم و همین چند نفر باقبمانده از خانواده ام را هم از دست دادم دو روز قبل هم به منزل من امد و هنگامیکه بکی از همسایگان قصد ورود به اپارتمان داشته با ایشان داخل شده و متاسفانه وقتی زنگ در واحد من را زد به خیال اینکه یکی از همسایه ها با من کار دار باز کردم و ایشان داخل شد و علاوه بر اینکه به من تعرض کرد و سازی که به جای بخشی از بدهیش داده بود را از من گرفت و طی مشاجره ای که پیش امد و زد و خورد شد یکی از یادگاریهای مادر خدا بیامرزم را شکست و چون مرا هل داد رگ پای راستم پیچ خورد حالا سوال من اینست که چرا بازپرس حکم جلب ایشان را دوباره صادر نمیکند در حالیکه من نه امنیت جانی دارم نه روانی و اینکه ایا واقعا ایشان مجرم نیست و نباید به سزای عمل زشتش برسد؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام احتمالا در خصوص پرونده جاری اتهام ایشان قابل دفاع بوده و ادله کافی برای اثبات ان وجود ندارد و لذا به نظر شما می توانید اقدام به ثبت شکایت مبنی بر ضرب و جرح و... نمایید