آیا جریمه دیرکرد دیه را میشه گرفت؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۷۵۹ #63885462

باعرض سلام خدمت تمامی وکلای گرامی بنده شش ماه قبل دادگاهم رای قطعی را صادر کرده و من تمامی مدارک لازم رو تحویل بیمه دادم و سه ماه قبل تازه تشکیل پرونده دادن و بعد به خاطر یک اشتباه تایپی در رای دادگاه نامه دادن که برم درستش کنم و من هم رفتم و جواب نامه را با گذشت دو هفته از داذگاه گرفتم و بردم بیمه و تا الانم دیه من پرداخت نشده آیا میتونم جریمه دیرکرد پرداخت دیه را
از بیمه بگیرم

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود دیه به نرخ روز محاسبه می‌گردد

دیه جریمه دیرکرد ندارد بلکه چون به نرخ روز محاسبه می شود و اصطلاحا یوم الادا می باشد خود به خود خسارت تاخیر خود را جبران می کند