بعد از گذشت چند ماه زوال بکارت با پیامک قابل تشخیص است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۸۳۸ #63845

با سلام.
1- اگر پسری بکارت دختری را.... انجام دهد و بعد از گذشت زمان حدود چند ماه از طریق اس ام اس که دختر به پسر داده که بکارت من را از بین بردی و باز هم بعد از گذشت یک سال با هم حرف بزنند و پسر در حال حاظر این کار را منکر شود در دادگاه . ایا میتوانند بر اساس برنامه های مجازی یا اس ام اس پسر را بعد از گذشت چند سال محکوم کنند؟(همان طور که برنامه ها قابل هک هستن میشه گفت کار پسر نبوده؟)
2-اگر در دادگاه اعتراف نکند هیچ چیزی به پسر نمیتوانند تقبل کنند؟
3- و اینکه اگر پسری ازدواج کرده باشد و در زمان مجردی با دختر که بکارت ندارد حرف میزده برای ازدواج و الان تهدید به خودکشی میکند ایا باز هم میتواند برای پسر مشکل ساز باشد؟

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر اصلا زوال بکارت با پیامک قابل اثبات نخواهد بود مگر در صورتیکه خود پسر اقرار کند که معمولا این اتفاق نخواهد افتاد. خیر تهدید ایشان نتیجه ای نخواهد داشت.