چگونه اقدام به دریافت خسارت نمایم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۷۸ #63800073

اثبات استفاده از سند مجعول
فرصت پیگیری کیفری(۶ سال گذشته و من تازه متوجه شده ام)
چگونگی جبران خسارت

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در مورد بحث کیفری اگر سند غیر رسمی باشد و مربوط به نهادهای دولتی و یا عمومی غیردولتی نباشد عملا مشمول مرور زمان می باشد ولی ممکن است تنها جرم صورت گرفته جعل نباشد و مشمول تعدد مادی و یا معنوی باشد .مثلا از جعل در کلاهبرداری استفاده شود و یامشمول تحصیل مال نامشروع شود و یا مثالهای دیگر که باعث شود مجازات مزبوره بالاتر از درجه شش شود دراین صورت پرونده دچار مرور زمان نمی گردد.
اما در مورد بحث غیر کیفری می توان از طریق کارشناس جعلی بودن مدرک را اثبات کرد و سپس دادخواست مطالبه حسارت با جلب نظر کارشناس کرد
در صورتی که از باب جعل خسارتی وارد شده باشد باید جبران شود.