آیا شانس پیروزی در اقامه دعوا وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۹ #63781555

بنده در یک سازمان دولتی کارمند با قرارداد پیمانی هستم. امروز از من و بقیه کارمندان خواسته شد که تست شخصیتی شرکت بکنیم. قبل از انجام تست هیچگونه توضیحی در خصوص مراحل انجام نحوه تحویل نتایج و اینکه چه کسانی نتایج را خواهند دید و از نتایج چه استفاده خواهد شد ندادند .الان اطلاعات آن تست عملا در دست رئیس، معاون، کارمندان بخش مربوطه ،کارمندان شرکت برگزار کننده می تواند باشد. و بنده به هیچ عنوان رضایت ضمنی یا کتبی برای در اختیار گذاشتن نتایج تست ، که به صورت آنلاین بود ، نداده ام و اکنون قصد اقدام قانونی علیه شرکت برگزار کننده و همچنین مسئول مستقیم این امر در اداره را دارم. آیا شانس پیروزی در اقامه دعوا وجود دارد؟و نحوه اقدام به شکایت از افراد حقیقی و حقوقی ذکر شده چگونه عمل کنم‌. در واقع وکیلی با چه تخصصی بهتر می تواند پرونده را جلو ببرد؟ با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و احترام
وفق ماده ۶۴۸ قانون مجازات اسلامی،
کلیه کسانی که به مناسبت شغل یا حرفه خود محرم اسرار می‌شوند، هر گاه در غیر از موارد ‌قانونی، اسرار مردم را افشا کنند، به سه ماه و یک روز تا یک سال حبس و یا به یک میلیون و پانصد هزار تا شش میلیون ریال جزای نقدی محکوم ‌می‌شوند.
اما ذکر چند نکته:
حضرت عالی فرمودید:"الان اطلاعات آن تست،عملا در دست....میتواند باشد"
لذا بدوا میبایست از نه تنها در دسترس بودن بلکه از "افشای" آن اطلاعات اطمینان حاصل نمایید.
یعنی وقتی با اختیار خود تست را انجام داده اید، یعنی تلویحا به دردسترس بودن نتایج آن برای کارکنان مربوطه ، رضایت داده اید.
اما اگر به نحو آنلاین در دید همگان قرار بگیرد، عنصر "افشا" محقق شده و لذا قابل پیگیری کیفری است.
۲. میتوانید بدوا با ارسال اظهارنامه(که طریقه مطالبه و اطلاع رسانی رسمی و قانونی است) شرکت را از عدم رضایت خود بر افشا یا در دسترس قراردادن آن مطلع نمایید.
و در صورت عدم جلب رضایت شما در آنصورت میتوانید مستندا به اظهارنامه ارسالی و با تنظیم یک استشهادیه مبنی بر گواهی انجام چنین تستی ، مدلل و مستدل، نسبت به طرح شکایت کیفری اقدام نمایید.
۳. آگاه باشید که نهایتا مجازات اعمالی(درصورت ثبوت جرم)، به احتمال قوی جزای نقدی است و نه حبس.
پس با در نظر گرفتن کلیه موارد، تصمیم گرفته و اقدامات لازم را معمول دارید.

امید که پاسخ خود را به نحو مبسوط گرفته باشید.