گرفتن۲ لیتر مشروبات خارجی برای بار اول چه مجازاتی برایم دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۴ #63718532

با سلام. از من ۲ لیتر مشروبات خارجی گرفتن. بار اوله. قاضی کشیک با فیش حقوقی آزادم کرده. یکبار هم رفتم دادگاه بهم گفت بنویس بار اخرمه و اشتباه کردم و...
الان دوباره برام پیامک اومده که برم یه شعبه دیگه. چه حکی برام میبرن؟ زندان داره؟

مشاوره حقوقی شرب خمر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طبق قانون مجازات حمل مشروبات الکلی شش ماه تا یک سال حبس
تا هفتاد و چهار ضربه شلاق وپرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی ( تجاری ) کالای یاد شده میباشد که اعمال تخفیف در ان به نظر قاضی بستگی دارد