آیا من میتونم شکایت کنم از ایشون و رای دادگاه میتونه به نفع من باشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۸ #63700720

سلام شخصی مزاحم بنده شده در واتس اپ و ما بنا به اینکه شک کرده بودیم آشنا هستن با ایشان چت کردیم و حتی عکس فرستادیم که بتونیم اونو بکشونیم سر قرار فقط بفهمیم این شخص کیه. تنها قصد ما این بود و حتی ایشون برامون پول ریختن به کارتمون. الان این شخص چت ها و عکسها رو علیه ما استفاده کرده و مرا فاحشه نامیده، چون تمام چتها و عکسها علیه بنده هست. ما تصورش رو هم نمیکردیم اینطور بشه. آیا من میتونم شکایت کنم از ایشون و رای دادگاه میتونه به نفع من باشه با وجود تمام چت و عکسای موجود؟؟

مشاوره حقوقی افترا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نتیجه رسیدگی را نمیتوان پیش بینی نمود.

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد

با سلام
به دلیل اینکه سرورهای برنامه واتساپ متعلق به کشور خارجی بوده و آرشیو آن در دست کشور ما نیست لذا پیگیری از طریق واتشاپ امکان ندارد مگر اینکه اسکرین شات از چت ها و تصاویر موجود باشد .
و اینکه استفاده از لفظ فاحشه توسط ایشان خود جرم و مجازات برای فرد به دنبال دارد که یا بایستی فاحشگی را اثبات و در صورت عدم اثبات محکوم به ۸۰ ضربه شلاق خواهد شد .

اگر صریحا به شما نسبتی داده باشند و بتوانید اثبات کنید بله امکان صدور تعقیب کیفری و محکومیت وجود دارد

سلام
اگر نسبت دادن زنا یا لواط موجب حد قذف(۸۰ضربه شلاق)است
البته اگر بتوانید اثبات کنید
ادله ای مثل صفحه چت واتساپ نیز باید توسط پلیس فتا تصدیق شود
ضمنا قبل از اقدام دقت کنید که چت های شما بر علیه شما قابل استناد است یا نه