ایا زوجه با این شرایط می تواند طلاق بگیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۰ #63369486

سلام خسته نباشی زوج هستم جلسه اول به دادگاه رفتیم درباره طلاق موضوع طلاق عسر و حرج کراهت زوجه بعلت دادن داروهای بیهوشی و رابطه دبر در صورتی که پزشک قانونی داروهای بیهوشی منفی را اعلام نموده و هیچ دی ان ای چون مایه سمن منفی بوده و پزشک قانونی خوف جانی و مالی و شرافتی و روحی روانی برای زوج احراز نگردید و هوش پایین تر از حد نرمال که می تواند جز مشقت باشد ایا زوجه می تواند طلاق بگیرد همه ای رای نفقه و مهریه که پرداخت می کند و تهمت افترا به نفع زوج صادر گردیده و مصادیق عسرو حرج ندارم ۱)ایا کراهت زوجه می باشد ۲)کراهت زوجه چه چیزهای می باشد ۳)زوجه وکیل دارد زوج وکیل ندارد ایا بعلت این که زوج وکیل ندارد رای به نفع زوجه می دهند

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
زوجه باید مراتب کراهت را اثبات نماید تا رای در خصوص خواسته ایشان صادر شود و با توجه به توصیحات به نظر بعید می باشد رای به نفع زوجه صادر شود