حضور همه فرزندان مقتول در دادگاه، الزامی است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۲ #63366230

با سلام و عرض ادب
احتراما پدر بنده در اثر تصادف فوت کردند و ما شکایت کردیم که طرف مقابل هم علت تامه تصادف هست.
آیا حضور همه فرزندان پدرم که ابلاغیه براشون اومده در جلسه دادگاه الزامی هست یا یکی از برادران می تواند با وکالت از ما در دادگاه حضور یابد؟
ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یا بایستی همه در دادگاه حضور یابید یا همگی به یک وکیل در خصوص این موضوع وکالت دهید .

سلام
هیچ یک از ورثه نمیتواند عملا بعنوان وراث دیگر دفاع یا اظهاری نماید اما می توانید همگی به یک وکیل دادگستری جهت حضور و دفاع وکالت دهید،

سلام علیکم.خداوند پدرتان را قرین رحمت قرار بدهد.بله باتوجه به اینکه همه مستحق دریافت دیه هستندباتوجه به اینکه به همه ابلاغ شده واجرا امرقضایی واجب می باشد باید کسانی که ابلاغ بهشون آمده حضور داشته باشندتاحق کسی تضییع نگردد.

همه میتوانید به یک وکیل دادگستری برای تعقیب قضایی این موضوع وکالت دهید. وکالت محضری مدنی به یکی لز وراث در دادگاه قبول نمیشود و در غیر این صورت باید کل ورثه در دادگاه حاضر شوند.