خواهر من می تواند از همسر بنده شکایت نموده و ایشان را دادگاهی کنند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۳ #63363710

طی یک مشکل خانوادگی که بنده از سوی پسر و همسرم مورد ضرب و شتم قرار گرفتم که موجب شکستگی یکی از اعضای استخوانی بنده شد، پس از انتقال من به بیمارستان، در نبود من، همسر بنده به زور وارد خانه مادری من (که مستقل از ما زندگی می کند) شده و خواهرم را مورد توهین و افترا قرار داده در این بین همسر و فرزند برادرم نیز حضور داشته اند که همسر برادرم، جهت جلوگیری از درگیری و.... همسر مرا به بیرون از خانه راهنمایی نموده است. و این ورود و توهین ها ۳ بار اتفاق افتاده است.

حال خواهر من می تواند از همسر بنده شکایت نموده و ایشان را دادگاهی کنند؟ سخنان ایشان توهین است یا جرم؟
در ضمن چه مدارک و شواهدی نیاز است و آیا حتی اگر همسر و فرزند برادرم در شهادت حضور نداشته باشند، شکایت مورد قبول است؟ زیرا در غیاب وی و یا در برخورد های خیابانی نیز ایشان را باز مورد توهین و افترا قرار داده اند که در برخی موارد شواهدی برای آن نیست. ولی در موارد دیگری که پلیس ۱۱۰ نیز حضور داشته، فرزند من باز به این مورد تاکید نموده و ثبت شده است.

لطفا راهنمایی فرمایید.

باتشکر

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خواهرشما بابت توهین و افتراء میتواند شکایت کند

با سلام و احترام
بله شکایت قابلیت طرح دارد.
موضوع شکایت با توجه به موارد مطروحه از جانب جناب عالی میتواند حسب مورد توهین و یا حتی ضرب و جرح احتمالی و یا حتی ورود غیر قانونی و غیر مجاز به خانه باشد. (توهین جرم است)
صورت جلسه ی ضابطین میتواند حاءز اهمیت باشد،اما در موارد دیگر وجود دو شاهد الزامی ست. با این توضیح که شاهدان نمیتوانند از اجزا و طرفین دعوا باشند