دیه حارصه و تورم زانو چقدر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۷۶۹ #63349743

سلام من ۱۷ اردیبهشت ۹۹ تصادف کردم خواستم بدونم حارصه قدام سر و حارصه بینی و حارصه زانو و ساق پا راست هرکدام یک حارصه و تورم و حارصه زانو چپ و کبودی کف دست چقدر میشه ممنون

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محاسبه دقیق دیه جز وظایف اجرای احکام می باشد به ان واحد مراجعه بفرمائید هرچند که این محاسبات انجام وبه شما ابلاغ خواهدشد.حارصه : حارصه جراحتی در حد خراش پوست است و با توجه به اینکه در سر یا صورت ، دست یا پا ، بدن و انگشتان ایجاد شود ، دیه آن متفاوت خواهد بود .

حارصه سر و صورت : جراحت حارصه چنانچه بر روی سر یا صورت ایجاد شود دیه آن یک صدم دیه کامل یا یک درصد دیه کامل یا یک شتر خواهد بود .

حارصه بدن : جراحت حارصه چنانچه بر روی بدن مثلا بر روی سینه ایجاد شود دیه آن نیم صدم دیه کامل یا نیم درصد دیه کامل خواهد بود .

حارصه دست و پا : جراحت حارصه چنانچه بر روی هر یک از دست ها یا پا ها ایجاد شود ، دیه هر جراحت حارصه بروی دست یا پا ، دیه آن نیم صدم دیه کامل یا نیم درصد دیه کامل خواهد بود .

حارصه هر بند انگشت ( به جز انگشت شست ) : جراحت حارصه چنانچه در هر یک از بندهای انگشتان دست و یا پا ایجاد شود به غیر از انگشت شست ، دیه حارصه هر بند انگشت ، یک صدم از یک سوم از یک دهم دیه کامل خواهد بود .

حارصه هربند انگشت شست دست یا پا : جراحت حارصه چنانچه در هر یک از بندهای انگشتان شست دست یا پا ایجاد شود ، دیه حارصه هر بند از انگشت شست دست یا پا ، یک صدم از یک دوم از یک دهم دیه کامل خواهد بود .