ایا دوباره میتوانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۲ #63333473

سلام. من چند روز پیش با همسایه دیوار به دیوار درگیر شدم و اون میخواست به اجبار وارد منزل ما شود که من مانع او شدم و یک مشت محکم به دهان من زد و باعث شکستگی دندان من شد.چند روز بعد من در کلانتری رضایت دادم که از او شکایت نخواهم کرد و در دادسرا نیز از او شکایت نکرده بودم ولی کارهای پزشکی قانونی را به اتمام رسانده بودم. ایا دوباره میتوانم شکایت کنم و یا شکایتم را پس بگیرم؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه یک مرتبه اعلام رضایت نموده‌اید امکان شکایت مجدد برای شما وجود ندارد.

با سلام
اگر بابت این موضوع رضایت قطعی بی قید و شرط دادید و پرونده رو مختومه کردید دیگر برای همین نمیتوانید شکایت کنید

سلام
اعلام رضایت قطعی و غیر قابل رجوع است و دیگر امکان شکایت مجدد بابت همان اتهام ندارید.