زوجه ادعای ضرب و شتم بر علیه زوج نموده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۳۰۰ #63298047

ادعای زوجه مبنی بر ایراد ضرب شتم عمدی از طرف زوج با گواهی دروغ از پزشکی قانونی شهر دیگه، یک ماه پیش همسرم دیر به خونه اومد و فقط ازش پرسیدم که کجا بودی و در جواب گفت که به تو مربوط نیست خلاصه بحثمون شد و من شب رفتم خونه مادرم ساعت ۲ شب برگشتم خونه ایشون به پلیس ۱۱۰ زنگ زدن و گفتن که همسرم منو کتک میزنن، ۱۱۰ اومد و حیاط داد و بیداد راه انداخت و گفت داره منو میکشه، اومدم در رو که همیشه شب ها قفل میکنیم باز کردم و زنم پرید بیرون و گفت منو زده مامورها هم گفتن به گفته زوجه و من هم زیرش رو امضا کردم، صبح هم قهر کرده و یک هفته بعد شکایتی مبنی بر ضرب و شتم، نفقه، مشروب خوار، خیانت در امانت کرده، هیچ یک از شکایتهاش ثابت نشده، به من اطلاع دادن از پزشکی قانونی مرکز استان مدرکی گرفته مبنی بر شکسته شدن دماغ و غیره
حال که هیچ شاهدی هم نیست و بازپرس محترم منع تعقیب صادر کردن فقط میگن که احتمالا با قسم خوردن بتونن دیه بگیرن و هیچ جرم کیفری برا شما نخواهد داشت.
میخواستم بدونم که آیا به این راحتی میشه یعنی پرونده درست کرد؟
( لطفا بیشتر توضیح بدید )
آیا احتمال این هست که حق طلاق هم بگیره؟
ممنون

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقتی زوجه مدعی است ، باراثبات برعهده ایشان است

بنا به اظهارات شما شکایت ایشان رد شده است . می توانید بعد از قطعیت شکایت افترا علیه زوجه مطرح کمید

با توجه به رد شدن شکایت ایشان نگرانی نداشته باشید و شما میتوانید در خصوص شکایت خلاف واقع و افترا از ایشان شکایت نمایید .

چون جرمی ثابت نشده وجنبه خصوصی باعث طلاق نمیشه

با توجه به اینکه فرمودین تمامی شکایات ایشان رد شده نگرانی از بعد استفاده از این پرونده در دادگاه طلاق نباید داشته باشید. ضمنا در مورد شکایت خلاف واقع و افترا میتوانید بابت عناوینی که ایشان اتهام زده شکایت افترا مطرح کنید.