طلاق به درخواست زوجه با استناد به ضرب و شتم چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۵ #63253059

سلام ، بنده دو فرزند دختر بیست ساله و پانزده ساله و یک پسر هشت ساله دارم، همسرم چندین سال است که به من و دخترانم تهمت رابطه با مردان همسایه را میزند و قبلا شیشه مصرف میکرد حتی با چاقو یکبار قصد داشت من را بکشد ولی با واسطه فامیل و به خاطر بچهام دوباره برگشتم سر زندگیم ولی دوباره تهمت هاش شروع شده بچهام رو کتک میزنه ولی نه جوری که کبود بشه یا جاش بمونه تا نتونیم شکایت کنیم الانم من و بچهام از اومدیم خونه مادرم ولی شناسنامه ها و کارت ملی هامون رو شوهرم برداشته و بهمون نمیده، لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم چجوری طلاق بگیرم بچه هام حضانتشون دادگاه به من میده؟ هیچ مدرکی ندارم بابت کتک زدن و شکاک بودنش و تهمت زدنش فقط بچهام شاهد این قضایا هستن

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
۱. بعد از طلاق والدین ، مادر تا پایان هفت سالگی فرزند ( اعم از فرزند پسر یا دختر ) صلاحیت حضانت فرزند را به عهده دارد و پس از آن ، تا سن بلوغ حضانت به عهده پدر قرار خواهد گرفت .
پس از آن ، حضانت تا دوران بلوغ به عهده پدر می باشد . پس از دوره بلوغ نیز این خود فرزند است که باید تصمیم بگیرد می خواهد با کدامیک از والدین زندگی کند .
۲.اظهارنامه ای برای همسر ارسال کنید و تقاضای استرداد مدرک شناسایی را مطرح کنید
۳.برای اهرم فشار بخشی از مهریه خود را به اجرا بگذارید .
۴.تقاضای طلاق خلع و عسر و حرج کنید.
اگر بتوانید اعتیاد ایشان را به شیشه اثبات کنید از دلایل عسر و حرج است

با سلام
میتوانید با استناد به شهادت شهود دادخواست طلاق عسر و حرج بدهید و دخترانتان را نیز به عنوان مطلع به دادگاه معرفی نمایید
راجع به حضانت شامل دختران نمیشود و پسر تا ۱۵سال حضانت با پدر هست مگر اینکه عدم صلاحیت پدر در نگهداری از ایشان را ثابت نمایید