جهت دریافت کروکی تصادف تشریف نمی آورند؛ بنده چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۲ #63249746

با سلام
بنده در تاریخ ۱۳ مرداد ماه با یک موتور سیکلت تصادف کردم که در این حادثه پس از حضور مامور پلیس راهور بنده مقصر تشخیص داده شدم ولی راننده موتور سیکلت از آنجا که تبعه افغانستان بود وسیله نقلیه اش فاقد مدرک بود با پرداخت هزینه تعمیر موتورسیکلتش رضایت داد اما پس از گذشت چند روز از رضایت سر باز زد واقعا میکند که برایش مشکل جسمی پیش آمده و جهت دریافت کروکی تصادف تشریف نمی آورند بنده چکار باید بکنم باتشکر

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از طریق شورای حل اختلاف برای این امر اقدام نمایید و اگر ایشان را میشناسید و ادرسی دارید از طریق دادگاه ایشان را ملزم به این امر نمایید

باسلام
برای درخواست کروکی از طریق شورای حل اختلاف اقدام کنید

شما میتوانید برای درخواست کروکی فرضی و تعیین کارشناس تصادفات از شورای حل اختلاف اقدام کنید