شریک با چک و سفته بی محل

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۵۷ #631

با سلام,سعی میکنم بسیار خلاصه بنویسم:

1-من شریکی داشتم که از من 5 میلیون تومان وجه بصورت دستی گرفت و در قبال آن نوشته ای داد که از من در آن تاریخ 5 میلیون تومان وجه دریافت کرده است و پای آن امضا زده است.

2-هنگام خرید جنس برای شغل مشترکمان بنده پشت 15 میلیون تومان سفته را امضا کرده ام .(بابت ضمانت خرید 5 میلیون جنس که 1.5 میلیون آن توسط خودش پرداخت شده و 3.5 میلیون آن باقی مانده)

ضمنا این شخص:

حدود 20 میلیون بدهی به 5 الی 6 نفر دارد که همگی از هم بی خبر هستند ,( جنس گرفته در قبالش چک و سفته بی محل داده)

سوال 1 » آیا میتوانم تمام افراد طلبکار را با چک و سفته ای که در دست دارند در جایی جمع کنم تا همگی بصورت همزمان از فرد مورد نظر شکایت کنند؟
سوال2 » آیا به اینصورت فرد را میشود به زندان انداخت؟
چون در این صورت هم من برای 5 میلیونم شکایت کرده ام و هم سفته که پشتش را امضا کرده ام بوسیله من به اجرا گذاشته نمیشود.

مشاوره حقوقی سفته
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتراست دراین مواردسازش نامه تنظیم کنید

بایستی با ارایه دلایل قوی طرح دعوا نمایید

شکایت علیه ایشان بر مبنای دلیل محکمه پسندی چون رسید امضاء شده و یا شهادت شهود و .... می باشد

با سلام

جمع نمودن طلبکاران ارتباطی به قوانین ندارد و در این مورد خود باید تصمیم بگیرید و شکایت علیه ایشان بر مبنای دلیل محکمه پسندی چون رسید امضاء شده و یا شهادت شهود و .... می باشد که با توجه به آن می توانید تقاضای وجه را نمایید

موفق باشید