اگر فروشنده لباس، عکس لباس زیر زنانه را در تلگرام بگذارد مجازات میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۹۰۴ #63092

سلام.تعریف تصاویر مستهجن چیست؟بنده فروشگاه لباس زنانه دارم که لباس ها را داخل کانال تلگرام میزاریم از جمله لباس زیر زنانه و لباس خواب میخواستم بدونم ایا گزاشتن تصاویر لباس زیر زنانه که توسط زنان خارجی برای تبلیغ گزاشته میشه و بنده در کانالم گزاشتم جرمی مرتکب شدم چون فردی در تلگرام به من پیام داده که به علت منتشر کردن تصاویر مستهجن لباس زیر زنانه شکایت شده از من. مرسی

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بر‌اساس ماده 14 قانون جرایم رایانه‌ای، هرکس به وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی یا حامل‌های داده، محتویات مستهجن را منتشر و توزیع کند، به حبس از 91 روز تا دو سال یا جزای نقدی از 5 تا 40 میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد. در واقع بر اساس این ماده قانونی، هیچ‌ کس نمی‌تواند عکس مستهجنی از خود یا دیگران ولو این‌که ایرانی نباشند، منتشر کند و اگر چنین کاری انجام دهد، مجازات خواهد شد. لذا پیشنهاد میشود که اگر هم عکسی میگذارید قسمتهای از آن را که پوشش ندارد قلم بگیرید.