میتوانم شکایت کنم و دیه و خسارت بگیرم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۶۵ #63051712

سلام خداقوت
من یک کارگر جوشکا و سنگ فرز کار هستم که در یک شرکت سازه های فلزی از تاریخ ۱۷/۶/۹۹ زیر نظر پیمانکار مشغول به کار بودم در تاریخ ۶/۸/۹۹ در شرکت در حال سنگ کاری بودم که ناگهان سنگ فرز قلاب کرد به سینه و صورتم جراحتی وارد شد آیا میتوانم از صاحب شرکت درخواست قرامت کنم؟ صاحب شرکت خودش برایم بیمه حوادث کارگاهی رد کرده بود اما بعد از گذشت یکی دو ماه میگوید به من مربوط نیست و از پیمانکار خسارت بگیر؟

مشاوره حقوقی دیه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام شما میتوانید به اداره کار مراجعه نمایید درصورتی که به نتبجه ای نرسیدید میتوانید به دادگاه دادخواست مطالبه دیه ارایه نمایید.

بله می توانید علیه شرکت و پیمانکار برای مطالبه دیه و خسارت شکایت نمایید

سلام طبق قرداد کارگر وکارفر وطبق مدارک پزشک قانونی به اداره کار مراجعه ودرخواست خود را اعلام نمایید

بله
با تقدیم دادخواست ریه خود را مطالعه کنید

با سلام و احترام
دوست عزیزم حتما برای مطالبه حق خود شکایت کنید.و با استناد به مدارک پزشکی و نظریه کارشناسی می توانید خسارات وارده را دریافت نمایید.بدون طرح دعوی به حق و حقوق خود نخواهید رسید.

درود
بله می توانید شکایت کنید.

درود
میتوانید از طریق دادگاه کیفری از شرکت و پیمانکار شکایت و مطالبه دیه نمایید