شکایت بابت اقدام به سرقت چک توسط زوج، تخریب خودرو با تصادف

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۹ #63004597

همسرم یک چک قدیمی که صیاد نیست به مبلغ یک میلیارد به من داده بود که بابت فروش طلاهام بود، رفتم بانک چک رو برگشت زدم، جلوی در بانک حمله کرد که چک رو ازم بدزده ولی موفق نشد. با توجه به فیلم دوربین‌های بانک به ۱۱۰ زنگ زدم و شکایت کردم، هم برای وجه چک و هم برای اقدام به سرقت. دفتر قضایی به من گفتن دادسرا یک درصد ممکنه این درخواست و مطالبه وجه چک رو قبول کنه و اگر می‌خوای قبول کنه باید ۴ میلیون تومن بدی که من نداشتم و همون شکایت که احتمال کمتری برای پذیرش داشت رو انجام دادم. برای هر دو شکایتم پیامک اومده، الان نمی‌دونم آیا واقعا باید این مقدار پول رو پرداخت کنم تا به شکایتم رسیدگی بشه؟ برای شکایت کیفری اقدام به سرقت چک و بردن ماشین بدونه اجازه توسط همسرم که تصادف کرده و ماشین رو داغون کرده که صورتجلسه کلانتری برای اثبات تصادفش هست، اصلا حرف من به جایی میرسه با توجه به اینکه ایشون مرد هست و من زن؟ در ضمن صدای ضبط شده هم ازش دارم که به دوستش میگه می‌خوام چک رو ازش بگیرم، ۲ تا چک می‌زنم زیر گوشش و ازش می‌گیرم.

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چنانچه چک دارای کد رهگیری است اجراییه چک را مطرح کنید تا سریعا پرونده به اجرای احکام ارجاع شود .بابت تخریب عمدی هم شکواییه تخریب مطرح کنید

سلام شما بابت ضرب و جرج واقدام به سرقت چک و تخریب عمدی خودرو میتوانید شکایت کیفری مطرح کنید و با توجه به مستندات خود در محکمه وی را محکوم کنید و این امر ربطی به جنسیت ندارد
بابت مطالبه مبلغ چک مستلزم پرداخت هزینه دادرسی ۳/۵ درصدی در مرحله بدوی است اگر ندارید بدید یا توان پرداخت آن را فعلا ندارید میتوانید دادخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسی را نیز مطرح کنید

با سلام
طرح دعوای حقوقی مطالبه وجه چک نیازمند پرداخت هزینه دادرسی برابر با ۳/۵٪ خواسته یا اعسار از هزینه دادرسی می باشد ولی تقدیم شکوائیه کیفری راجع به سرقت چک یا صدور چک پرداخت نشدنی یا تخریب خودرو مستلزم پرداخت مبلغ ناچیزی به عنوان هزینه دادرسی است. در ضمن حصول نتیجه به جنسیت اشخاص ارتباطی ندارد.

با سلام
برای مطالبه وجه چک بصورت حقوقی بایستی هزینه دادرسی را پرداخت نمایید و اگر تمکن مالی نداشتید همزمان اعسار از پرداخت هزینه دادرسی را ارایه نمایید اما برای شکایت کیفری سرقت ، هزینه دادرسی خیلی جزئی لازم است

سلام
در مورد اتومبیل که شکایت تخریب جواب میده ، در مورد چک چه شکایتی طرح کردین؟شکایت کیفری چک بلامحل و‌سرقت لاشه چک ‌یا فقط شکایت سرقت لاشه چک؟ اگه سرقت لاشه چک باشه که نهایتا محکوم به سرقت میشن و باید علاوه بر مجازات ، چک را پس بدن
اگه شرایط شکایت کیفری چک بلامحل مهیا باشه وجه چک را هم میدن ولی اگه تاریخ صدور چک و سررسیدش هماهنگ نیست که معمولا این طوره دیگه نمیشه شکایت کیفری چک بلامحل طرح کرد مگر این که از حساب مسدود چک کشیده یا امضاء واقعی را نزده
در مورد اون ۴میلیون هم منظورتون مشخص نیست،اگه مبلغ چک یک میلیارد تومانه،هزینه دادرسی برای دادخواست و مطالبه وجه از طریق حقوقی نزدیک سی و پنج میلیون تومانه (اگه یک میلیارد ریال مد نظر بوده تقریبا همون عدد صحیحه)
برای مطالبه حقوقی همزمان دادخواست اعسار از هزینه دادرسی هم بدین،دادگاه ابتدا به اون رسیدگی می کنه

سلام نتیجه ارتباطی به جنسیت ندارد و مدارک و مستندات مهم است ضمن اینکه هزینه دادرسی شکایت کیفری بسیار ناچیز است و برای چک معادل سه ونیم درصد خواسته یعنی ۳۵ میلیون است نه چهار میلیون و احتمالا اعسار از هزینه دادرسی زدید

باسلام منظورازشکایت حقوقیست یاکیفری وهزینه دادرسی برای دعاوی حقوقی میبایست پرداخت گرددمگراینکه اعسارازهزینه دادرسی مطرح کرده باشید وبرای شکایت کیفری این مبلغ نیازنیست ،واگرمدارک شماکامل باشداحتمال نتیجه گیری هست.