اگه باقی حسابش را ندهد؛ من چطور به پولم میرسم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۹۲ #62998319

با سلام
طرف من به خاطر سفته که ازش داشتم الان زندانه حالا خانوادش گفتن نصف پول را بهت میدیم و بخاطر الباقیش فیش حقوقی میزاریم! میخاستم ببینم اونوقت اگه باقی حسابشا نده من چطور به پولم میرسم؟ فیش حقوقی طرف که میزارن برای ضمانت اینم برا ماهی ۳ میلیون! ممنون جواب بدید

مشاوره حقوقی سفته
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نظر من تمام پولتان را بگیرید
اگر قرار باشه ضمانت محکمتری بگیرید حالا سفته یا چک به مبلغ بالاتر باز هم اگر قرار باشه پرداخت نکنند شما دوباره باید همان روند رسیدگی که در پرونده قبل را داشتید را دوباره از سر بگیرید البته با ضمانت های جدیدی که در اختیار شما گذاشته اند
وگرنه بهترین ضمانت ملک میباشد که میتوانید قولنامه ای رسمی تنظیم نمایید و مبلغ مابقی طلب پولتان را لحاظ نمایید

با سلام
برای مطالبه الباقی وجه ([ طلب ) ، بهتر است چک کارمندی یا چک با ضمانت پشت نویسی شده اخذ نمایید

بابت الباقی چک یا سفته جداگانه اخذ نمایید.

با سلام
می توانید بقیه را به صورت چک ازشون بگیرید

با سلام
گذاشتن فیش حقوق مفید و کاربردی نیست
میتوانید برای مبلغ باقی مانده سفته دریافت کنید

با سلام. فیش حقوقی کاربردی برای شما ندارد. از ایشان به چند برابر عدد سفته،
چک یا سفته ضمانتی دریافت کنید.

سلام
در مورد سفته با توجه به حقوقی بودن موضوع، گذاشتن فیش حقوقی فایده ای ندارد. بهتر است تضمین محکم تری بگیرید.