آیا امکان شکایت بدلیل توهین و تهدید را دارم و چقدر احتمال محکوم شدنش هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۳ #62963507

شخصی بدلیل اختلافات کاری به بنده پیامک دادن و گفتن شعور نداری جواب تلفن بدی. میام محل کارت و خونت آبروتو میبرم.
و در یک تماس صوتی که ظبط کردم به بنده فحش ناموسی دادن. حال آیا امکان شکایت بدلیل توهین و تهدید را دارم و چقدر احتمال محکوم شدنش هست؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با اثبات دلایل خود به جرم توهین و تهدید محکوم خواهد شد

با سلام‌و احترام
چنانچه بتوانید ادعای خود را اثبات نمایید، می توانید به اتهام تهدید و توهین پیگیری کیفری نمایید.

سلام
اگر بتوانید مواردی را که در سوال پرسیده اید اثبات کنید از ایشان به عنوان تهدید و توهین شکایت کنید ایشان محکومیت حاصل خواهند نمود

باسلام میتوانید تحت عنوان فحاشی و تهدید از ایشان شکایت مطرح نمایید.درصورت اقرار و احراز شرایط دیگر مجازات خواهد شد.