ساختمانی در روستا با احداث بالکن مزاحمت برای رفت و امد اهالی ایجاد کرده الان بازسازی شده و بالکن همچنان وجود دارد، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۱ #62955980

ساختمانی در ۲۰ سال قبل احداث شده بود که بالکن آن روی کوچه ۲ متری بنا شده اما ساختمان فروخته می شود و مالک آن اقدام به بازسازی خانه می نماید، اهالی کوچه شکایت کرده اند به دهیاری اما دهیاری هیچ رسیدگی نمی کند و می گوید چطور قبلا اعتراض نکردید الان که مالک جدید بازسازی کرده اعتراض می کنید و اعلام کرده است که صرفا فقط می تواند یک اخذ تعهد بگیرد فردا روزی کوچه ماشین رو شود بالکنش برچیده شود؟ لطفا راهنمایی فرمائید؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه اقدامات صورت گرفته موجب ایجاد مزاحمت در رفت و امد شده است ابتدا مراتب را تامین دلیل نمایید و متعاقبا نسبت به طرح دعوای رفع مزاحمت اقدام کنید

سلام
جهت رفع مزاحمت به شورای حل اختلاف محل دادخواست دهید.