آیا در صورت فوت شخصی که نه ازدواج کرده و بچه ندارد مال و اموال او به مادر و برادر و خواهر میرسد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۳۳ #62826505

با عرض سلام و خسته نباشید آیا در صورت فوت شخصی که نه ازدواج کرده و بچه ندارد مال و اموال او به مادر و برادر و خواهرهایش میرسد یا نه دولت برمیدارد ممنون از زحمات شما منتظر جوابتان هستم.با تشکر

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یک سوم ب مادر دوسوم ب پدر میرسد درصورت نداشتن همسر و فرزند

با سلام
یک سوم به مادر
دو سوم به پدر متوفی میرسد
در صورتی که پدر نیز فوت نموده باشند
مادر یک ششم
و مابقی به میزان دوسهم پسر و یک سهم دختر بین خواهران و برادران تقسیم میگردد

سلام‌ به وراث میرسدیک سوم مادر و دو سوم پدر

سلام
اگر شخصی فوت کند و وراث طبقه اول یعنی پدر و مادر و اولاد و اولاد اولاد نداشته باشد ارث به وراث طبقه دوم یعنی خواهران و برادران می‌رسد و در مورد سوال با توجه به اینکه متوفی مادر دارد ارث به مادر میرسد و به خواهران و برادران و دولت نمی رسد

سلام.با توجه به اینکه از طبقه اول ارث مادر وجود دارد به طبقه دوم که خواهر و برادر باشد نمی رسد در نتیجه کل ارث به مادر می رسد.

با سلام
به موت برادر شما اموالشان به ورثه منتقل می شود و در امر فوق صرفا مادرتان ورثه میباشد

در صورتی که پدر در قید حیات نباشد مادر یک ششم و الباقی میان خواهران و برادران متوفی به نسبت سهم هر برادر دو برابر سهم هر خواهر تقسیم میگردد .