رابطه نامشروع مادون زنا سوءپیشینه برایمان میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۵۰۱ #62766084

با سلام
بنده با یک خانم بودم داخل ماشین، گشت سپاه ساعت ۱۲:۳۰ شب مارو گرفت به دلیل اینکه خانم کشف حجاب داشت، ولیکن توی گزارش نوشته شده علاوه بر کشف حجاب ، رابطه نامشروع مادون زنا هم داشتند، الان نوشتند توی رای نهایی من باید ۷۵ ضربه شلاق به خاطر رابطه نامشروع مادون زنا بخورم، و خانم هم ۳۰ ضربه شلاق واسه رابطه نامشروع و ۲۵ ضربه واسه کشف حجاب.
سوالم اینه اولا ایا امکان خرید شلاق هست؟
دوما این مورد واسمون سو‌پیشینه میشه؟
سوما اگه سو‌ پیشینه میشه چجوری باید رفعش کنم؟
من اصلا و‌ ابدا مرتکب حرام نشدم و نمیخام واسم این موضوع سو پیشینه بشود
لطفا منا راهنمایی کنین
ممنونم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

با عنایت به انکه مجازات های تعیین شده درجه ۶ و۷می باشد لذا در صورت قطعی نشدن دادنامه می توانید اقدام به تقاضای تعلیق اجرای مجازات نمایید

به نظر سوپیشینه نخواهد شد

به نظر می رسد این امر برای شما موجب سوء سابقه می باشد چون رای قطعی صادر شده و رای قطعی تنها با اعاده دادرسی است که میتوان نسبت به آن تجدید نظر نمود

با سلام ووقت بخیر
اگر رای بدوی صادرشده و زمان تجدیدنظر خواهی دارید :مجازات های اعمال شده جز جرایم تعزیری ۶و ۷ می باشد که طبق ماده ۴۰ قانون مجازات قابل درصورت داشتن شرایط مقرر قابل تعلیق یا تعویق می باشد طبق ماده ۴۰: در جرائم موجب تعزیر درجه شش تا هشت دادگاه میتواند پس از احراز مجرمیت متهم با ملاحظه وضعیت فردی، خانوادگی و اجتماعی و سوابق و اوضاع و احوالی که موجب ارتکاب جرم گردیده است در صورت وجود شرایط زیر صدور حکم را به مدت شش ماه تا دو سال به تعویق اندازد:
الف- وجود جهات تخفیف
ب- پیشبینی اصلاح مرتکب
پ- جبران ضرر و زیان یا برقراری ترتیبات جبران
ت- فقدان سابقه کیفری مؤثر
براساس قطعی شدن رای اگر مجازات مورد نظر جز یکی از موارد ماده ۲۵ قانون مجازات بود منوط به سوء سابقه خواهد شد /