آیا این خانم خیانت در امانت کرده است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۹ #62545658

من ماشینی خریداری کردم و به نام همسرم کردم اما از ایشان وکالت تام بلاعزل دارم.
حال ماشین رو به من برگردانده ولی از طریق وکیلی به من اعلام کرده که ما ماشین را فروختیم و تو ماشین را برگردان.
چون من وکالت تام بلاعزل برای فروش دارم و میتوانم بخاطر این کار از ایشان شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیانت در امانت نبوده و خود اصیل می تواند خودرو را به فروش رساند

استفاده مالک از حقوق مالکانه خود نه تنها جرم نیست بلکه مورد تایید و پشتوانه قانونی نیز میباشد . اقدام همسرتان با توجه به اینکه سند بنام وی میباشد هیچ ایرادی نداشته و حتی با عنایت به وکالت مورد اشاره قادر به طرح شکایت علیه وی و اخذ نتیجه از شکایت خود نمیباشید .

خیر خیانت در امانت نیست هرچند شما وکالت بلاعزل از ایشان دارید اما مالک خودرو هستند و موکل خود میتواند با اختیار معامله در خرید یا فروش اموال خود کند

سلسلام . صرف وکالت در فروش مملک نیست

موکل خودش‌میتونه از طریق وکیل دیگر و یا خودش موضوع وکالت رو انجام بده و درخصوص موضوع شما میتونه در مورد ماشینی که به شما وکالت داده خودش برای فروش اقدام کنه و یا این وکالت رو به وکیل دیگه هم بدهد و منعی در این کار ندارد.