درخواست اجرای حکم بدم یا شورای حل اختلاف اجرای حکم مینماید؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۶۹ #62496288

سلام.
من از شخصی بابت پولی که بحسابش زدم شکایت کردم و ایشون محکوم شدن.سپس درخواست اعسار کرده و دادگاه حکم به تقسیط در سه ماه داده. مهلت اعتراض حکم ۴ روز دیگه تمومه
من باید چیکار کنم؟ چه زمانی باید شماره حساب خودم رو اعلام کنم؟ شورای حل اختلاف گفته تمام درخواست ها به صورت الکترونیکیه و حضوری نداریم ولی دفتر خدمات قضایی میگه باید حضوری بری. والا من نمیدونم چیکار کنم.من گرگانم و خوانده کرج.ممنون میشم راهنماییم کنید.روالش چطوریه.

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ارادت خدمت شما
در صورتی که در مدت معین اعلام شماره حساب نکنید،مبلغ اعلامی به حساب دادگستری واریز میشه و میتونید مبلغ را با فقط با درخواست خود به حسابتان واریز کنید.

باسلام
درخواست صدور اجراییه بدهید

درخواست صدور اجراییه از شورای حل ختلاف کنید

شما باید صبر کنید رای اعسار قطعی گردد. سپس اجرائیه صادر گردد. در ضمن پرداخت اقساط توسط محکوم علیه به حساب دادگستری واریز می‌شود نه حساب شما

درخواست اجرا را از طریق شورای حل اختلاف بدهید

واریزی اقساط به حساب اجرای احکام می باشد و شما باید جهت واریز شماره حسابتان را به امور مالی بدهید.

با درود
پس از قطعیت رای اعسار
اقساط به شماره حساب اعلامی شما در اجرا واریز می‌گردد.
در صورت عدم اعلام به صندوق سپرده ای، واریز می‌شود با تقاضای شما پرداخت می‌گردد