درخواست تغییر نام دادم تایید نشد؛ چکار باید کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۹ #62401339

علتش رو تو فرم نوشتم طولانی بودن و نصفه صدا زدن، الان درخواست های دادگاه رو نگاه میکنم همه نوشتن برای دو اسم بودن، یعنی جز این با دلیل دیگه ای نمیشه به دادگاه درخواست داد؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چنانچه نام سابق و نامی که متقاضی تغییر به آن هستید را قید می نمودید امکان اظهار نظر فراهم بود.

سلام شما باید قیل از انجام کار از وکیل مشاوره بگیرید

سلام
نام خود را مطرح ننموده اید تا بتوان بطور دقیق تر اظهارنظر نمود. اما علی الاصول در صورتیکه فراوانی نام دوم بیشتر از نام اول باشد این امر امکان پذیر نمیباشد.

سلام
دادگاه ها در مواردی که اسم شناسنامه اشخاص با اسمی که آنها را در نزد فامیل و همسایگان صدا می زنند متفاوت باشد رای تغییر نام می‌دهند اگر شما مشمول این موضوع هستید و پرونده فعلی شما به طور قطعی رد شد از این حیث که بیان شد دادخواست مجدد بدهید البته باید برای اثبات ادعای خود دلایل کافی مانند شاهد داشته باشید