چطوری میتونم ثابت کنم اخرین رابطه من با ایشون بود و با کس دیگ رابطه نداشتم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۰ #62363876

سلام ببخشید سوال من رو پاسخ دادید ولی جوابم رو نگرفتم من اخرین رابطم برای ۸ ماه پیش با نامزدم بود و تا الان رابطه ای نداشتم من چطوری میتونم ثابت کنم اخرین رابطه من با ایشون بود و باکس دیگ رابطه نداشتم؟ ازمایشی هست ایا؟ فقط میخام ثابت کنم که من بغیر از ایشون با کس دیگ رابطه نداشتم

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در فرض سوال شما کسی ادعای رابطه داره باید ثابت کنه بعد از گذشت ۹ماه چیزی قابل اثبات نیست

خواهر گرامی :
در شرع و حقوق قانونی ، قاعده ای وجود دارد که « مدعی باید ادعایش راثابت کند و در صورت عدم اثبات تنها با انکار مدعی علیه موضوع مردود خواهد بود» . در فرض سئوال شما همسرتان مدعی است که شما با فردی دیگر رابطه داشته اید پس باید این ادعا را همسرتان اثبات نماید نه شما . موفق باشید .