آیا برایم سوء پیشینه محسوب شده است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۷ #62242315

باسلام و احترام
در سال ۱۳۸۰ که سنم زیر ۱۸ سال بود من و برادر با یکی دعوامون شد و طرف مقابل به اتهام ضرب و شتم عمدی از ما شکایت کرد. آن زمان من ۲۴ ساعت در کانون اصلاح و تربیت نمیدانم زندان بودم یا بازداشت اما دقیقا یادمه فردای آن روز با فیش حقوقی پدرم آزاد شدم بعدش مبلغی دیه دادیم و پرونده بسته شد.
اولا میخواستم بپرسم این موضوع جز سو پیشینه حساب میشه یا خیر؟
دوما الان بعد گذشت چندین سال شخصی این موضوع را در محیط کارم مطرح کرده که من دارای سو پیشینه هستم آیا میتوانم از ایشان به جرم نشر اکاذیب و تشویش اذهان و نشر اطلاعات خصوصی شکایت کنم یا خیر؟
سوما اگر شکایت کنم محکومیت این شخص چیست؟
با تشکر

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سو پیشینه ندارید و می توانید علیه آن شخص شکایت کنید

سوء پیشینه موثر ندارید
شکایت شما از ایشان ردخواهد شد

شما سو پیشنیه ندارید
با درخواست استعلام از محل کارتان و مراجعه به دادستانی و آگاهی و اخذ عدم سو پیشنیه به جرم نشر اکاذیب از ایشان شکایت کنید و مجازات ان حبس می باشد