همسرم به من خیانت کرده است و الان با حق طلاقی که دارد من را تهدید به مهریه و زندان می کند،چه کار کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۳ #62231086

سلام خسته نباشید
همسر من بعداز یک دعوای کوچک با کمک پدرش هر دوتاشون شرط گذاشتن که من برای ضمانت حق طلاق رو به خانومم بدم مخصوصا شرط پدرش بود الان من متوجه شدم که همسرم به مدت ۳هفته با یک پسر مجردی اهل ساری حرف زده اولش تو اینستا شروع کردن بعد تلگرام بعد شماره تلفن داده و تا سکس چت پیش رفتن که من سیمکارت زنم رو گرفتم و استفاده کردم و بعد نصف شب بود از تگرام پیام اومد و من کامل همه چی رو از زبون پسره کشیدم بیرون، شمارشم که پاک کرده بود گرفتم از پسره و فرداش بردمش پرینت خطشو گرفتم دیدم بله هم حرف زدند هم اس بازی کردن و منم بهش گفتم چرا خیانت ،گفت دخترخالم اغفالم کرد و منم تمام حرفاشو ضبط کردم الان چون حق طلاق دست اونه میگه مهریه مو می زارم اجرا می ندازمت زندان و طلاق می گیرم خب الان تو این شرایط میشه راهنماییم کنید که اون جرمش چیه و تازه قرار مدار هم گذاشته بودن که ادامه بدن ولی متاسفانه من فهمیدم و جلوشون رو گرفتم چیکار کنم من الان و جرم زنم و دخترخالش و اون پسره که اغفالش کردن چیه؟مهریه اش تعلق می گیره یا نه؟ مرسی من چه طوری مطلع بشم که راهنماییم کردید چون دائما تو اینترنت نیستم؟ اگه میشه به جی میلم پیام بدید ممنون میشم واجبه فقط جرم برام مهمه و اون می تونه کاری بکنه یانه؟

مشاوره حقوقی طلاق
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جرم همسر ، رابطه نامشروع
مهریه بهش تعلق می گیره

با سلام ووقت بخیر
به عنوان رابطه نامشروع میتوانید شکایت کنید در صورت اثبات مجازات منوط به مجازات میشود مهریه حق قانونی زوجه می باشد و اگر در وکالت در طلاق، مهریه بخشیده نشده باشد هم می تواند برای طلاق اقدام کند و هم مهریه را مطالبه کند و اثبات رابطه نامشروع دردریافت مهریه تاثیری ندارد .

با اثبات رابطه ی نامشروع که البته اثبات آن دشوار است و در صورت عدم اثبات ممکن است به جرم افترا و اعاده حیثیت از شما شکایت بنماید می توانید انها را محکوم کنید و مجازاتشان شلاق تا ۹۹ضربه است
ولی در هرصورت مهر به این خانم تعلق خواهد گرفت

با سلام اتهام واقع شده رابطه نامشروع غیر از زنا خواهد بود مهریه در هر صورت بر عهده شما است اگر صحیح و اصولی اقدام شود زندان نخواهید رفت

شما می توانید تحت عنوان رابطه نامشروع از همسرتان شکایت کنید در صورت اثبات برای همسر شما و طرف مقابل بر حسب جرم ارتکابی مجازات دل نظر گرفته می شود ولیکن نمی توانید از دختر خاله ایشان شکایت کنید. مهریه نیز حق قانونی زوجه است و چنانچه در ازاء وکالت در طلاق، مهریه بخشیده نشده باشد هم می تواند برای طلاق اقدام کند و هم مهریه دریافت کند و حتی اثبات رابطه نامشروع نیز در دریافت یا عدم دریافت مهریه تاثیری ندارد.