آیا امکان دارد نتیجه کارشناسی خطا داشته باشد و به نفع او رای صادر شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۷ #62172728

سلام
من از کسی سفته دارم و سفته ها ضمانت بازپرداخت پول است حال متعهد سفته به دروغ از من شکایت کرده که سفته ها بابت حسن انجام کار است و دادخواست استرداد سفته را داده است. من از او همراه سفته ها رسید گرفته بودم که سفته ها بابت قرض است ولی در جلسه دادگاه او منکر امضای رسید خود شد و گفت که این امضا من نیست و قرار به کارشناسی شد
و اینکه می توانم بابت شکایت دروغینش از او شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی سفته
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چون فعلا پرونده مفتوح و هنوز حکم بر حق یا بی حقی شخص شاکی نشده به این جهت امکان شکایت فعلا وجود ندارد و نیز اینکه چون شکایت ایشان باعث آبروریزی و لطمه به حیثیت شما نبوده لذا شکایت شما جهت اعاده حیثیت بی نتیجه خواهد بود

سلام . اگر رسید دست خط او باشد می توانید هم به دست خط و هم به امضا تقاضای کارشناسی کنید . بله تجربه ثابت کرده است که کارشناسی کارشناس خطا بوده .ولی کم پیش می آید .

مع الوصف صبر کنید تا نظر کارشناس صادر آن وقت راه حل جهت اقدام است . موفق باشید