آیا شکایت کیفری که رضایت داده شود پرونده مختومه می شود یا دوباره شاکی می تواند اون شکایت رو بعدا دوباره ادامه دهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۶۴ #62140765

سلام روز بخیر خدمت وکلای عزیز
خانمم به جرم شکایت زنا از من شکایت کرده بود در دادگاه کیفری ۱ و برای من مهلت حضور مشخص شد که تا ۲۰/۲/۹۸ برم بابت توضیح. ولی نرفتم حالا خانمم می خواهد رضایت بده و پرونده رو مختومه کند. آیا رضایت ایشان پرونده رو مختومه می کند؟؟؟ و آیا دوباره می تواند شکایت رو پیگیری کند بعد از رضایت؟؟؟ مدارکی که اونجا ارائه داده چه می شود؟؟؟ در ضمن در این پرونده زده رد ترکه. رد ترکه اینجا در این پرونده چه معنی و مفهومی دارد وقتی من از بچگی پدر و مادرم از هم جدا شدند و پدر خانمم هم ۲سال پیش فوت کرده ولی من بدهکار چند نفر از جمله بانک هستم بابت وام خونه. البته خونه ای که زندگی می کنیم ۳دانگ به اسم خانمم هست ۳دانگ دیگه به اسم من که شکایت کرده واسه فروشش.بابت رضایتش رو پرونده کیفری و مختومه شدنش از کجا می تونم مطمئن بشم؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
اگر ایشان در شعبه رضایت بدهند پرونده مختومه میشود و قابل رسیدگی نیست اگر ترک تعقیب بزنند میتوانند تا یکسال مجدد پیگیری نمایند و پس از آن مختومه میشود .