چگونه ارسال کالای خراب، از طرف فروشنده را پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۹۰ #61973429

با سلام
من از طریق اینستاگرام از یک فروشنده کامپیوتر خریدم، الان که به دستم رسیده با پست خرابه و ایشون میگن دستگاه رو خودت خراب کردی و به من ربطی نداره، چیکار کنم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اثبات چنین پرونده ای دشوار است و نیاز به دلایل کافی مبنی بر معیوب بودن کالا دارد... چنانچه شاهدی دارید که کالا در زمان تحویل معیوب بوده می توانید طرح دعوا نمایید

سلام
کالا باید به شما سالم تحویل می شده است احتمال آسیب در جریان پست وجود دارد به واحد صنفی مربوطه شکایت کنید

در دادسرا از ایشان به اتهام کلاهبرداری اینترنتی شکایت کنید
ایشان باید اثبات کند کالا را به شما سالم تحویل داده است

با سلام فروشنده مکلف به تحویل کالای سالم به خریدار است و ادعای سالم بودن در زمان تحویل را بایستی ایشان اثبات نماید.

سلام دوست گرامی
طبق قانون شما می توانید کالایی را که از اینترنت خریداری می نماید تا یک هفته بعد از خرید مسترد نماید و می توانید طرح دعوا نماید و با اخذ کارشناس مشخص نمایید که کامپیوتر در نزد شما خراب شده یا از ابتدا خراب بوده است

سلام
با توجه ب نداشتن دلیل و مدرک جهت اثبات و نداشتن قرارداد نتیجه ای حاصل نمیشود

اگرقرارداد یا سندی نداشته باشید . نمی توانید اثبات کنید