اگه برادرم بیاد ببینه همسرش خونه رو تخلیه کرده چیکار باید کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۴ #61807362

سلام وقت بخیر همسر داداشم چندین ماهه تمکین خاص نمیکنه الان چندین هفته س تمکین عام هم نداره ساعت ۱۱ شب میاد ۶ صبح میره الان این خانم ناشزه ام بشه باز هر موقع دلش بخواد میتونه بره و بیاد؟ و سوال بعدیم اگه بدون اجازه داداشم خونرو تخلیه کنه داداشم میتونه کاری کنه از لحاظ قانونی؟ چون من برادرم کارش ماموریتی یهو بیاد ببینه خونه تخلیس چیکار کنه؟ ما پیش چند تا وکیل حضوری رفتیم واقعا درست راهنماییمون نکردن هر کدوم یچیزی گفتن، در ضمن ایشون سیاهه جهیزیه هم نداره

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رفت امد خانم معنایی نداره !!!! به چه علته!!! اگر برای کار است باید ممانعت از کار شود.
اگر وسایل هنوز موجود است نمی توان اقدامی کرد در صورت تخلیه اموال می توان شکایت کیفری طرح کرد