اعتراف اجباری در اداره قابل استناد در دادگاه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۳۷ #61743

من با همکار خانم ارتباط کاری تلگرامی داشتم. متاسفانه همسر ایشان شک کردند و ضمن آبرو ریزی بنده به مسئول حراستمان مراجعه می کنند و با گفتن برخی اراجیف ایشان را قانع می کنند که من و همسر ایشان روابط نامشروعی داشتیم. بنده پیش حراست مراجعه و گفتم که بنده کار زشتی انجام ندادم اما ایشان مرا تهدید به اخراج و ... نمود و من مجبور شدم اعتراف کتبی بنویسم و گناه نکرده را به گردن بگیرم. در حالیکه در تلگرام هیچ مدرکی علیه من و خانم ایشان وجود ندارد.سوالم اینه اگه بنده شکایت کنم آن اعتراف نامه زوری، در پیش بازپرس مدرک محسوب خواهد شد؟؟
مگر جز این است که اعتراف بایستی بدور از جبر و ... باشه و فقط در مقابل بازپرس و دادگاه ارزش و اعتبار داره؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما نباید آن را قبول میکردید و اقرار میکردید و یا جرم ارتکابی را میپذیرفتید لذا در حال حاضر پیشنهاد میشود قبل از انجام هر اقدامی با وکیل یاسا مشورت کنید.