درصورت تغییر نام خانوادگی، آیا من بعدا میتونم فامیلی ام را به فامیلی اصلیم برگردونم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۶۹ #61723819

سلام
ببخشید من میخواهم فامیلی ام را از محمدی به فامیلی مادرم که موسوی هست تغییر بدم.
آیا من بعدا میتونم فامیلی ام را به فامیلی اصلیم برگردونم؟
و آیا بچه هایم هم موسوی خواهند شد؟
بعد اگر من سید را از شناسنامه ام بردارم فرزندانم سید را نخواهند داشت؟
سوال دیگر هم این است که
من پسر عمه ام صاحب فرزند نمیشود آنها میخواهند یک پسر بچه ۱۶ ساله که قبلا شناسنامه داشته را به فرزند خواندگی قبول کنند ولی میخواهند برای آن شناسنامه بگیرند.
آیا نام این زن و شوهر به جای پدر و مادرش میاید یا نه؟
ممنون از سایت خوبتون

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام فقط ۱ بار میتوانید اقدام نمایید

برگشت به نام خانوادگی اولیه امکان پذیر نیست

با سلام تغییر نام خانوادگی تنها یکبار مجاز است و فرزندان شما هم فامیلی شما خواهند بود

تاییر نام خانوادگی فقط یک بار امکان پذیر است . پاسخ سوال دوم منفی است .

تغییر نام و نام خانوادگی فقط یکبار امکان پذیر است.
سیادت از شناسنامه قابل حذف شدن نیست.
نام پدر و مادر اون پسر در شناسنامه اش میماند نه شخص دیگری

تغییر نام خانوادگی فقط یک بار مجاز است و قابل برگشت نیست و فرزندان شمل هم به تبعیت از شما میتوانند نام خانوادگی خود را تغییر دهند.
سیادت از شناسنامه قابل حذف شدن نیست مگر اینکه به دلایل و مدارک مستندی خود را سید ندانید.