حاضر نشدن در جلسه حل اختلاف مشکل ساز است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۵۵ #61639171

سلام
من از یک نفر شاکی شدم برام برگه اخطاریه امد بار دوم هست این برگه میاد نوشته جلسه رسیدگی من وقت ندارم برم مشکلی بابت نرفتنم هست پرونده مرحله قانونی رو طی می کنه؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ترجیحا مراتب ادعا را با مستندات کافی در قالب لایحه به شعبه ارائه نمایید و البه لازم به ذکر می باشد که اگر اصول اسنادرا روز جلسه ارائه ندهید ممکن است پرونده مختومه شود

امکان اینکه شکایتتان رد شود زیاد است بهتر است حضور پیدا کنید یا وکیل از جانب خود بفرستید

درود بر شما. اگر منظورتان شکایت کیفری است در صورت عدم حضور وعدم ارایه دلایل، پرونده مختومه خواهد شد.

با سلام - شما میتوانید وکیل بگیرید تا بجای شما در جلسات حضور داشته باشد ویا حداقل اینکه لایحه تنظیم کنید وتحویل دهید چراکه در غیر اینصورت امکان مختومه شدن پرونده شما بسیار زیاد هست .

سلام
اگر نمی توانید شخصا در روز جلسه حاضر شوید می توانید لایحه دفاعیه تقدیم کنید یا وکیل بگیرید چنانچه نه حاضر شوید و نه وکیل بگیرید و نه لایحه بدهید و دادگاه به توضیحات شما نیاز داشته باشد ممکن است پرونده را به جهت عدم حضور مختومه کند.

متهم شناخته می شوید و پس از مراحل توسط بازپرس جلب می شوید

درود برشما
هرچند عدم حضور شما باعث توقف رسیدگی نمیشود اما می تواند در روند احقاق حقوق شما موثر باشد .
در این موارد میتوانید از وکیل کمک بگیرید تا بجای شما د جلسات حضور داشته باشد