چطور می توانم اثبات کنم که امضا و دستخط بنده را جعل کرده اند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۸ #61616740

شکایتی در شورا داشتم
وقت رسیدگی ۹۸/۶/۲۳ بود که اعضا با خوانده بنده همکار کردن برای اینکه من در جلسه رسیدگی شرکت نکنم در یک روز سه وقت رسیدگی به بنده ابلاغ شد بدون اینکه در خواستی از طرفین و دستوری از مقام قضایی برای تغییر وقت وجود داشته باشد موفق شدن که در یکی از وقتهای رسیدگی بدون من جلسه تشکیل دهند و در صورت جلسه قید کردن من حضور نداشته ام ۹۸/۵/۱۹ جلسه تشکیل شده بود و در آخرین ابلاغیه تاریخ رسیگی ۹۸/۵/۲۳ که به من ابلاغ شده بود مراجعه که اعلام کردن امروز نبوده اعتراض کردم و قرار شد وقت رسیدگی که در ابتدا ۹۸/۶/۲۳بود جلسه مجدد برگذار شود
در پست صورتمجلس مورخه۹۸/۵/۱۹عضو شورا دستور داده جلسه تجدید شود؟؟!
و از طرف بنده در همان مورخه امضا شده که وقت جدید ابلاغ شده در حالی که بنده در مورخه ۵/۱۹ در جلسه حضو نداشته و در متن آن هم عدم حضور من ذکر شده است. در حالی که ۹۸/۵/۲۸ درخواست تغییر زمان رسیدگی را دادم اما لایحه بنده رو ثبت نکردن و اونو هم از روی پرونده برداشتن
که در همان روز ۹۸/۵/۲۸ از بنده امضا گرفتن منتها در برگه ابلاغیه خوانده وقت رسیدگی رو به بنده ابلاغ کردن برای اینکه دستشون رو نشه در تغییر وقت رسیدگی ها که بدون دستور بوده در پشت صورتمجلس آمدن همون متن رو نوشتن
حتی سه تا از ابلاغیه ها یی که ابلاغ شده اند را از روی پرونده برداشته اند؟ آیا جرم هست
لطفا بنده را راهنمایی کنید چرا که همین اعضا شورا برای بنده صورت جلسه نوشتن که فحاشی کردم و خوانده با اعضا شورا دارن پاپوش درست میکنن برای من تا یه پرونده کیفری درست کنن

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه شخص یا اشخاصی مدعی جعل امضا و نوشتجات مربوط به خود اعم از اینکه در مراجع قانونی مثل شورای حل اختلاف تنظیم شده باشد یا در جاهای دیگر می توانند شکایت کیفری جعل در دادسرا اقامه نمایند و دادسرا از طریق ارجاع امر به کارشناس به این موضوع رسیدگی می‌نماید.