مراحل انجام طلاق توافقی به چه صورت است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳,۵۹۴ #61598579

با سلام
برای طلاق توافقی باید به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کرد؟
میشه مراحلش رو توضیح بدهید؟
فقط فرم هاش رو که خود دفترخانه دارد پر می کنیم؟
چه مدت زمان می برد تا کار طلاق انجام شود؟
من (زوجه) از حق حبس استفاده می کنم و می خواهم در طلاق توافقی باکرگی من قید شود تا اسم زوج از شناسنامه ام بعدا حذف شود برای این موضوع آیا باید مدارک حق حبسم را ببرم؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱. اخذ گواهی عدم انصراف از طلاق از مرکز مشاوره طلاق بهزیستی
۲. ثبت نام در سیستم ثنا
۳. ثبت دادخواست دز دفتر خدمات قضایی
۴. تعیین وقت و تشکیل جلسه دادگاه و اخذ گواهی پزشکی قانونی وصدور رای
۵ . مراجعه به دفاتر طلاق

از ابتدای آذر ماه سال نود و هفت، متقاضیان طلاق توافقی در استان تهران باید ابتدا به سامانه نوبت دهی طلاق (سامانه تصمیم) به نشانی http://www.zaman.behzisti.netمراجعه نمایند و اطلاعات خود را در این سامانه وارد نمایند تا در وقت تعیین شده به مراکز غربالگری یا مراکز مشاوره خانواده (که در لینک فوق الذکر نشانی آن ها موجود است)، مراجعه نمایند و پس از انجام مشاوره های لازم، گواهی عدم انصراف از طلاق را مراکز مذکور اخذ و در هنگام ثبت دادخواست طلاق توافقی ، به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تحویل نمایند تا دادخواست آن ها ثبت و به دادگاه خانواده صالح ارجاع شود.

دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و دادخواست طلاق توافقی خود را ثبت می نمودند، اما از ابتدای آذرماه سال نود و هفت و با توجه به بخشنامه شماره ۹۰۰۰/۱۳۱۰۴/۵۵ مورخ ۱۳۹۷/۰۹/۰۵ (که در ذیل مشاهده می نمایید) خطاب به مدیران دفاتر خدمات الکرونیک قضایی استان تهران، دفاتر مذکور مجاز به ثبت دادخواست طلاق توافقی بدون ارائه گواهی مراکز غربالگری و یا مشاوره خانواده که اصطلاحا به آن «گواهی عدم انصراف از طلاق» گفته می شود، نیستند.

با سلام
توضیحات استاد ارجمند آقای عباسی کامل است
ضمن اینکه در رای دادگاه قید میشود که زوجه غیر مدخوله میباشد میتوانیدبرای حذف نام زوج ازشناسنامه خود اقدام کنید
لذا نیاز به مدارک حق حبس ندارید

با سلام در تهران در طلاق توافقی در ابتدا هردو یا یکی از زوجین به سامانه نوبت دهی طلاق به نام سامانه تصمیم مراجعه می کنند و با وارد کردن مشخصات خود یکی از مراکز مشاوره در تهران را انتخاب می کنند. مرکز غربالگری مذکور افراد را به جلسات مشاوره در بازه زمانی حداقل ۴۵روزه و در ۱ یا ۵ جلسه ارجاع میدهد اگر طرفین از طلاق منصرف نشوند. پس از اخذ گواهی عدم انصراف طلاق دادخواست طلاق در دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت و به دادگاه خانواده ارسال خواهد شد. پس از صدور رای دادگاه نیز زن و شوهر در فرصت ۳ماهه می توانند به یکی از دفاتر رسمی طلاق برای ثبت طلاق بروند.

برای طلاق توافقی شما باید به دادگاه حقوقی عمومی مراجعه بکنید و از طریق دادگاه خانواده تقاضای طلاق توافقی خود را با رضایت زوجین مطرح کنید قبل از آن باید در سامانه ثنا ثبت نام کنید و از آن طریق اقدام بکنید بعد از صدور حکم طلاق با توجه به اینکه شما باکره هستیم نام زوج از شناسنامه شما پاک میشود و نیازی به اینکه مدارک استفاده از حق حبس خود را ارائه دهیم وجود ندارد