حکم آسیب به پرده بکارت چه مجازاتی خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۳۴۵ #61287

من طی یک ماه گذشته با دوست دخترم عشق بازی میکردیم که با هم س...کس هم نداشتیم.اما یک روز فقط آلت بنده به پای ایشون خورد و درد داشتن.بعد از یک ماه گفتن به دکتر زنان مراجعه کرده و گفتن پرده ایشون ارتجاعی هست و آسیب جزئی دیده.حالا هم میخواد از من شکایت کنه؟ به نظر شما اگه دادگاه بره و شکایت کنه چه حکمی صادر میشه؟ با توجه به خواستن دختر به انجام این عمل و فرستادن عکس های لخت خودش برای من بدون اینکه بهش بگم و یکم توی چت ها به خودارضایی هم اشاره کرده و کلا داره واسم دردسر میشه.چیکار باید انجام بدم که ثابت بشه پارگی‌پرده از طرف من نبوده؟ چون هیچ دخولی صورت نگرفته و یک ماه هم از ماجرا میگذره.حکم ممکنه چی باشه؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرار منع تعقیب صادر خواهد شد به دلیل اینکه ایشان بعد از یک ماه هیچ شکایتی نمیتوانند علیه شما تنظیم کنند و نتیجه ای نخواهد داشت.