آیا امکان دارد که به صورت اینترنتی یا با ارسال وکالت نامه به ایران بتوانم عقد محضری داشته باشم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۷۶ #61145255

سلام- من در آمریکا هستم و نامزدم در ایران. بنده امکان برگشت به ایران را ندارم اما برای اینکه ایشان بتوانند به اینجا بیایند باید ازدواج کنیم. آیا امکان دارد که به صورت اینترنتی یا با ارسال وکالت نامه به ایران بتوانم عقد محضری که داخل شناسنامه ثبت شود داشته باشم؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
بلی میتوانید از سفارت ایران تقاضای عقد غیابی نمایید

این کار توصیه نمی شود

پس از انجام عقد غیابی بسیاری از سفارتخانه ها، مدارک عقد غیابی جهت صدور ویزای همسر را نمی پذیرند

سلام گرامی. توصیه می شود به هیچ وجه عقد غیابی انجام ندهید. به موجب قوانین مهاجرتی جدید، عقد غیابی در کشورهای دیگر قانونی نیست و پذیرفته نمی شود

با سلام
هموطن گرامی با توجه به توضیحات شما امکان ثبت عقد به صورت غیر حضوری وجود نداردشما میتوایند وکالتنامه تنظیم و به تایید کنسولگری وزارت امور خارجه ایران در کشور محل سکونت خود برسانید ،در وکالت نامه اختیارات مربوط به وکالت در ثبت و انعقاد عقد نکاح ، قید شود و این وکالتنامه را از طریق پست به دست خانم برسانید در این صورت امکان عقد غیابی و انجام تشریفات قانونی وجود خواهد داشت .
موفق و موید باشید

بله . با تنظیم وکالت نامه دارای اختیارات مربوط به وکالت در عقد و ثبت واقعه و ...... در دفتر حفاظت از منافع ایران و ارسال وکالتنامه از طریق پست امکان عقد غیابی و انجام تشریفات قانونی وجود خواهد داشت .

سلام
اگر بتوانید اصل وکالت نامه تایید شده توسط سفارت را به ایران بفرستید یا تصویر آنرا بفرستید و وزارت امور خارجه در ایران صحت آن را تایید کنند خواسته شما قابل انجام است