میخوام دوستم که باعث ورودم به این کار بود و فریبم داد مجازات بشه؛ چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۷ #61092435

سلام،خسته نباشید...تو یه پرونده کلاهبرداری که عامل وارد شدنم به سرمایه گذاری دوست چندین سالم بود شکایت کردم چند نفر هم با محرز شدن کلاهبرداری جلب شدن ولی دوستم گفت منم ناخواسته تو رو وارد کردم شکایت ازم نکن بهش زیادی از ضرر و زیانتو خودم جبران میکنم فقط یکم فرصت بده و چند برگ سفته بهم داد به مبلغی که خاستم منم قبول کردم قاضی اوایل پرونده گفت دوستتم مقصره باید مجازات بشه گفتم فکنم خودشم فریب خورده پشیمونه میخاد جبران خسارت کنه فعلا شکایتی ازش ندارم اما الان که تقریبا اواسط دادرسی داره بازی در میاره و تفره میره از پرداخت و میگه دیگه بت سفته دادم نمیتونی کلاهبرداری شاکی بشی میتونی حقوقی دوندگی کنی که چند سال زمان میبره، از دستش کفری و عصبیم کلی هم اعتراف و مدرک ازش دارم تو پیام و حتی رو خود پرونده، جلسه سوم یک ماه دیگس.. من الان میتونم با یه لایحه یا دادخواست دستی یا هر جیزی تو همین پرونده از دوست دروغگو شاکی بشم یا باید جداگانه ازش شکایت کنم.راست میگه چون سفته داده دیگه نمیتونم کلاهبرداری ازش شکایت کنم...الانم تقریبا اواسط دادرسی از ۵ تا متهم ۳ تاشون اومدن و اعترافم کردن میخام دوستمم که باعث ورودم به این کار بود و فریبم داد و طبق قولش پولی هم بم نداد مجازات بشه تو جلسه دوم خود دادیار هم بش گفت چون معرف بودی و ضمانت دادی همه چی هست جرمت کمتر کسی نیست که باش همکاری کردی واسه جذب سرمایه از اطرافیانت،، حالا چکار کنم میشه راهنمایی کنید. میخام هر راهی داره بهم بگین شده ده تا شکایتم میکنم. ممنون از پاسختون

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. بابت سفته گرفتن اگر رضایت محضری دادین نمی تونین شکایت کنین درغیراینصورت هم بابت سفته ها هم کیفری می تونین اقدام کنید. باید موصوع پرونده شما تخصصی بررسی بشه