نداشتن شاهد در پرونده های تجاوز به عنف موجب رد پرونده میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۹۸۵ #61078

با سلام خسته نباشید سایت بسیار خوبی هست ممنون از کمکتون سوال من اینه که پسر عموم دوست دختری داشت با سن 13سال از شهر دیگری که پسر عموم باهاش قرار میزاره و همراه دوتا از دوستا با ماشین میرن میارنش یعنی زمستان 94 که این دوتا باهام ازدواج کنن شب که میرسن به من زنگ زد و قضیه رو تعریف کرد گفت تا فردا محضرها باز شن میام خونه شما منم قبول کردم خلاصه شب با دختر دعواش وقتی فهمید مطلقه هست شد وقتی صبح شد فرستادش شهر خودشون این قضیه گذشت تا تاریخ 8/3/95 که واسه این پسر عموم و یکی از دوستاش اخطاریه امد اونا جدیش نگرفتن تا 21/4/95که امدن بردنش خلاصه پیگری کردیم دیدیم به هاطر همون قضیه هست اون روز گذشت خلاصه خانوادها فهمیدن که خونه من بودن تا فردا صبح که دادگاهی داشتن بردار بزرگ پسر عموم گفت بیا شهادت بده که هیچ چیزی بین اینا انجام نشده ما رفتیم دادگاه اونجا وکیل استخاری دختره لایحه خودشون رو خوند که دختر گفته بود اینها 4 نفر بودن من را به زور بردن و با تهدید تجاوز کردن و شب در خانه من هم بهش تجاوز کردن و شهادش یکی از این پسرها بود که در جریان بود و اشنامون بود شب خانه ما بود اما در دادگاه حاضر نبود و خودشو مخفی کرده بود و الان هم مخفی هست بعد از وکیل دختر نوبت ماشد که ما کلا انکار کردیم از اینکه دختر رو میشناسیم و این قضیه ها بله دختر رو من هم دست گذاشت گفت این پسر هم بود خلاصه مارو گرفتن و وثیقیه 500میلیونی گذاشتناون پسری که با ما بود با وثیقه خانه پدرش به زندان نیامد من و پسر عموم از تاریخ 22/4/95تا27/5/95در زندان بودیم و نفر چهارم گرفتن و به زندان امد که من هیچ کدوم از این افراد را نمی شناختم ما دو نفر اولین کسایی بودیم که با رضایت خانواده دختر و فک قرار وثیقمون شکست و به یک کارت کارمندی تبدیل شد و بیرون امدیم و اون دوتا پسر دیگر هم رضایت گرفتن خلاصه از موقع ازادیم تاریخ دادگاهمون 14/9/95هستش
حالا سوالم اینه این رضایت ایا اثری دارد؟
بعد ایا این خانم که رضایت داده اگر زنای هم مثلا در کار باشد یعنی با این رضایت این خانم هم راضی بوده به زنا اون موقع هم تجاوز به عنف محسوب میشه؟
این پسر شاهد هم متهم میشه؟
ودر اخر حکم ما چی خواهد بود و اگر شلاق بخورم این مدت زندان هم حساب می شود؟

خواهش می کنم تمنا می کنم هر چه زودتر جوابتون رو برام بفرستید چون من پسری سر به راه هستم و دانشجو که کار کردن و پول مردم دانشگاه میرم و پول وکیل رو نداشتم که به کمک یکی از دوستام این سایتو پیدا کردم که واقعا عاشق درسم هستم تورخدا جوابم رو بدید خلاصه ببخشید اینطور زیاد شد دستتون رو می بوسم زود جواب بدید

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نگران نباشید به دلیل اینکه با این توضیحاتی که فرمودید اصلا زنا قابل اثبات نخواهد بود مگر با اقرار شما به میزان 4 بار لذا در صورتیکه رضایت داده باشند و ادله ای برای اثبات نباشد شکایت بررسی و تحت تعقیب قرار نخواهد گرفت و مشکلی هم برای درس شما بوجود نخواهد آمد.