نحوه تقسیم ارث، چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۱ #13172781

سلام.خدا قوت. ما دو برادر هستیم. متاسفانه پدرم به خاطر اینکه تفکر سنتی دارد با خیلی از عقاید من از نوجوانی و جوانی مخالف، و به برادر کوچکترم نزدیکتر است.پدر متاسفانه عفت کلام، اخلاق و منطق صحبت را هم ندارد و من را از خودش بسیار دور کرده. دور از جان ایشان و همه پدرها (چه خوب، چه بد) نحوه تقسیم ارث بین دو فرزند پسر چگونه است؟ اگر قبل از فوتشان اموالشان را به نام برادر کوچکتر یا مادر کنند، تکلیف من چیست؟ آیا دیگر چیزی به من تعلق نمیگیرد؟
سپاس

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ایشان قبل از فوت حق هرگونه دخل و تصرف در اموالشان را دارا می باشند و چنانچه نقل و انتقالی صورت گرفته باشد قابل اعتراض نیست اما اگر در قالب وصیت اقدام به نقل و انتقال کرده باشند این امر صرفا تا یک سوم اموال میسر بوده و نسبت به بقیه اموال نیازمند تنفیذ وراث می باشد

سلام، کسی نمی‌تواند بیشتر از ثلث اموال خود را به ورثه واگذار نماید مگر اینکه در غالب صلح عمری یا عقد که در این صورت چون هر کس در زمان حیاط خود می‌تواند به هر نحوی که می‌خواهد اموال خود را به دیگری بیع یا صلح نماید و حق مالکیتی هم پس از فوت برای ورثه ایجاب می‌گردد لذا پدرتان اگر بخواهد می‌تواند کاری کند به شما ارثی تعلق نگیرد