کلاهبرداری و خیانت در امانت

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۹ #60901722

من مبلغی سفته سفید امضاء از همسر سابقم داشتم که پس از اینکه فهمیدم طلاق گرفتن سفته ها رو پر کردم اجرا گذاشتم الان از من شکایت خیانت در امانت کردن و عنوان کردن که من گولشون زدم و بابت وام دادن و یه فیلمم دارن که با داداش و مادرش اومده بودن خونم من ترسیدم گفتم برای وامه و همونو با دو تا شاهد که گفتن ما شنیده بودیم میخوان وام بگیرن و...
آیا خیانت در امانت محسوب میشه ؟
هیچ جای سفته امانی بودن ذکر نشده و نوشته ای هم ندارن که بابت امانت دادن به من و فقط همین فیلمه هست. منم چندتا پیامک دارم که گفتم برو سکه هارو از کیفم بردار و قبلا تامین دلیل کردم

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان اثبات جرم با شهود وجود دارد.