چگونه میتوانم از شخصی به جهت خیانت در امانت شکایت نمایم؟هیچ شاهدی ندارم چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۳ #60894776

سلام
من یک کالا به ارزش ۵ میلیون تومان به دوستم دادم تا برایم بفروشد و پولش را به من بدهد ولی او بعد از فروختن کالا پول را به من نداده است و
شاهدی هم ندارم که ثابت کنم این کالا نزد او امانت بوده است . من تنها مدرکی که دارم فاکتور خرید آن کالا قبلا خودم آن را خریداری کرده ام و صدای ضبط شده ی دوستم می باشد(رو در رو با او صحبت کردم ) که به صراحت میگوید پول تورا نمیدهم .
آیا میتوانم از او شکایت کنم و پولم را پس بگیرم ؟ ایا علاوه بر پس دادن پول مجازات دیگری برای او در نظر گرفته خواهد شد ؟
با سپاس

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصلاحیه :
سلام فرمایش دوست عزیزمان از لحاظ پروسه انجام کار صحیح است . اما چون شما مدرکی ندارید که ادعای خود را اثبات کنید ، تقدیم دادخواست یا شکایت نیز به نتیجه است .

سلام فرمایش دوست عزیزمان از لحاظ پروسه اجام کار صحیح است . اما چون شما مدرکی ندارید که ادعای خود را اثبات کنید ، تقدیم دادخواست یا شکایت نیز به نتیجه است .

با سلام
شما باید به دادسرا مراجعه فرمایید و شکایتی مبنی بر خیانت در امانت تنظیم نمایید.درصورتی‌که حتی جرم احراز شود یا فرد به عنوان خائن در امانت محکوم شود، باز مال گفته شده با رای کیفری به وی مسترد نمی‌شود و برای استرداد مال حتما باید دادخواست حقوقی مطرح نمایدکه در این پروسه دادخواست حقوقی در دادگاه کیفری مطرح و هم‌زمان با دعوای کیفری به دعوای حقوقی وی نیز رسیدگی می‌شود.