طلاق از طرف زوجه که حق طلاق ندارد چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۵۲ #60882669

با سلام و خسته نباشید
بنده بعد از اینکه عقد کردم از همون اول مشکلاتی پیش اومد و دقیقا کمتر از سه ماه بعد عقدم مهریه رو گذاشتن اجرا. پدر نامزدم فقط پول بده پول و... می کرد. نمی گذاشت همو ببینیم. یک روز منو دعوت کردن خونشون جمعی ریختن سرم منم همشونو زدم و از خونشون اومدم بیرون. بعد شکایت کردن و من کمتر از دو میلیون تومن دیه محکوم شدم. البته اون روز زنم خونه نبود. من یکبار تمکین دادم ک رد شد گفتن زوجه حق حبس داره و ... . چند وقت بعد مجددا تمکین دادم تمکینشم گرفتم و تو رای قطعی نوشته حق حبس ساقط شده و باید برگرده سر خونه زندگی. یکبار دیگم زنم دستش کبود بود البته باباش زده بودتش و رفتن از من شکایت کردن ک من زدمش و دادگاه هم منو ۴۰۰ تومن دیه محکوم کرد بابت کبودی ساعد دست راستش.
الان با جمیع این تفاسیر ایا اونا می تونن برا طلاق اقدام کنن؟ ایا می تونن طلاق بگیرن بابت سو‌رفتار و معاشرت ؟ البته حق طلاق با منه
خواهش میکنم جوابمو بدید خیلی فکرم مشغول شده

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با استناد به عسر و حرج میتواند برای طلاق اقدام کند ولی باید سوء رفتار و ... را بتواند اثبات کند.